Chat

Newsletter

Ioan ALEMAN ( ioanaleman[at]cursuribursa.ro )

Ioan Aleman activează pe piața de capital din 1997, s-a profilat în primii ani ca broker la diverse agenții de brokeraj, iar din 2003 a trecut în rândul specialiștilor bursei sibiene.

În ultimii zece ani a ocupat funcții de șef departament analiză, director tranzacții, șef departament tranzacții produse noi și director departament control intern.

Din 2003 este atestat CNVM ca lector, iar în perioada 2006-2013 s-a ocupat de activitatea organismului de formare profesională Sibex. Este atestat ca lector CNFPA, cu traininguri reprezentând piața derivatelor.
Sergiu PARAMANOV ( sergiuparamanov[at]cursuribursa.ro )

Sergiu Paramanov și-a început activitatea în domeniul financiar în 2006 lucrând în departamentele de contabilitate, respectiv analiză financiară, pentru mai multe companii.

Primul impact cu piața de capital a fost în 2007 odata cu efectuarea unor cursuri de specialitate în domeniul piețelor derivate internaționale, din anul 2011 a activat în cadrul unui broker regional.

Absolvent a două programe de masterat în management financiar și al piețelor de capital, respectiv în managementul riscului în tranzacții financiare internaționale și-a orientat activitatea atât pe departamentul de analiză și tranzacționare cât și pe cel al relațiilor cu clienții. Sergiu este autorul a numeroase articole în domeniul tranzacționării produselor derivate dar și colaborator în diverse proiecte pentru dezvoltarea de sisteme automate de tranzacționare pe piețele financiare. În timpul liber este atras de tabla de șah, reușind performanțe deosebite atât la nivel național cat și internațional.
Detalii societate

Nr. O.R.C. J32/493/31.05.2013 CUI 31725262 Banca Transilvania S.A., Sucursala Sibiu - Cont RO02BTRLRONCRT0503278301 Operator de date cu caracter personal nr. 30212