Chat

Newsletter

Cine suntem?

AS Financial Markets este o companie autorizată care furnizează atât programe de formare profesională inițială, cât și programe de dezvoltare și pregătire continuă în domeniul financiar-bancar și piața de capital. Suntem activi din 2013, timp în care am colaborat cu peste 40 de lectori, specialiști de TOP în domeniul lor de activitate și am oferit peste 700 de cursuri profesionale și peste 2100 de materiale educaționale.

Ne adresăm profesioniștilor din piața financiar-bancară și de capital, care doresc să se dezvolte din punct de vedere profesional și să-și construiască o carieră de succes.


Autorizații organizare cursuri:

AS Financial Markets este un organism autorizat de A.S.F., recunoscut de B.N.R. și autorizat de C.A.F.F.P.A. (Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților):
De ce să ne alegi pe noi?

Avem o ofertă educațională variată, care include programe profesionale din diverse arii de activitate. Cursurile noastre sunt dinamice, au o abordare multidisciplinară și conțin atât informații teoretice, cât și foarte multe studii de caz relevante.
Lectorii AS Financial Markets au o expertiză bogată în aria lor de activitate și dețin diverse specializări interne și internaționale. Ca traineri, sunt foarte bine pregătiți și au o viziune clară asupra temelor abordate. Dacă ești în căutarea unei experiențe educaționale noi și la standarde ridicate.

Cursurile se desfășoară in sala cu prezență fizică sau ONLINE, pe platforma AnyMeeting, care dispune de cameră video-audio, opțiuni de screen-sharing, cameră de discuții, monitorizarea prezenței și arhiva newsletter. În platforma online www.cursuribursa.ro ai posibilitatea să-ți evaluezi singur cunoștințele cu ajutorul testelor de evaluare concepute de lectori și puse la dispoziție de AS Financial Markets.

Vei primi suport IT pentru desfășurarea cursului în condiții excelente, astfel încât să nu pierzi niciun minut prețios din programul de formare și pregătire profesională la care participi;

Pe toată durata parcurgerii programului, ai suportul lectorului - ai direct la unul dintre cei mai buni specialiști în domeniu și ai posibilitatea de a-i adresa întrebări și de a învăța din experiența sa;

Ai la dispoziție camera de discuții suport din partea AS Financial Markets – atunci când ai nevoie de consiliere de la specialiștii organismului de formare profesională;

La finalul programului, primești suportul de curs în format video (24 luni) - pentru a reasculta și aprofunda în orice moment informațiile prezentate în cadrul cursului;

Primești Certificat de PARTICIPARE și Certificat de ABSOLVIRE - care certifică absolvirea programului de formare/pregătire și perfecționare profesională.


Ședințe de consultări cu lectorii

La finalul cursului, ASFM îți pune la dispoziție, la cerere, EXTRA- 30 de minute de "ședințe de consultări" cu lectorul pentru a clarifica eventuale nelămuriri. Sesiunile de consultări vor fi organizate cu maxim 5 studenți, pentru ca lectorul să poată răspunde punctual întrebărilor specifice ale cursanților.


Curs ”Consultant de investiții financiare” -BONUS ASFM

Cursanții care promovează examenul cu nota 9.50, primesc GRATUIT din partea AS Financial Markets manualul ”Consultanţa în investiţii şi oferirea de informaţi privind serviciile de investiţii financiare”. Documentul conține 343 de informații prețioase din domeniul financiar-bancar și piața de capital, pe care consultanții de investiții le pot aplica în activitatea lor profesională. Manualul a fost elaborat de lectorii ASFM, este avizat BNR și este singura lucrare de acest fel tipărită la nivel național.
Programele noastre de formare profesională pot fi ajustate și adaptate pentru a satisface cerințele clienților noștri!

Suntem flexibili în ceea ce privește orele și perioada de desfășurare a cursurilor și examenelor de absolvire și oferim oferte personalizate care să corespundă nevoilor tale. Pentru grupuri mai mari de participanți avem reduceri semnificative! Scrie-ne pe adresa de email office[at]cursuribursa.ro și spune-ne de ce ai nevoie, iar noi îți vom oferi cele mai bune condiții pentru dezvoltarea ta profesională!

Pentru mai multe detalii despre cursurile noastre, ne poți contacta la oricare dintre numerele de telefon 0369-404.124, 0771-261.036 sau ne poți scrie pe adresa de e-mail office[at]cursuribursa.ro
Ce spun cursanții noștri?

”Flexibilitate, seriozitate, ușurință în parcurgerea cursurilor, lectori foarte buni.” - Ionuț Bogdan M.

”Cursurile sunt elaborate și susținute de specialiști consacrați în domeniile lor de activitate, astfel că nu pot decât să recomand participarea.” - Dragoș B.

”Recomand programele AS Financial Markets pentru calitatea cursurilor, bogăția de informații noi și utile, precum și pentru reputația lectorilor”. - Laurențiu R.

”Recomand cursurile AS Financial Markets datorită ofertei educaționale consistente și calității lectorilor.” - Silvia B.

”Cursurile s-au desfășurat peste așteptări”. - Andrei T.

”Totul la superlativ. Punctualitate, calitatea materialelor, sistemul IT, customer support-ul, totul într-un cuvânt. Faceți o treabă excelentă.” - Cosmin R.