Chat

Oferta educațională

Mai jos găsiți lista tipurilor de curs pe care le oferim

Imagine simbol pentru Consultanți de Investiții - CI

Consultanți de Investiții - CI

Consultantul de investitii presteaza cu titlu profesional servicii de consultanta de investitii, respectiv face recomandari personale de investitii cu privire la unul sau mai multe servicii financiare. Conform prevederilor legale in vigoare el are obligatia de a actiona intr-un mod onest, echitabil si profesionist, care sa corespunda cel mai bine intereselor clientilor.

Pentru a dobandi calitatea de consultant de investitii, o persoana trebuie sa indeplineasca criteriile de cunostinte, competente si experienta extinse, prevazute de legislatia in vigoare. Desfasurarea efectiva a activitatilor de consultant de investitii este supusa, in prealabil, cerintelor de autorizare si inregistrare in Registrul ASF.

 Cusul isi propune ca obiectiv dobandirea de cunostinte si competente pentru personalul care ofera consultanta de investitii in legatura cu serviciile si activitatiile de investitii financiare si/ sau instrumente financiare conform prevederilor Legii 126/2018 privind pieţele de instrumente financiare, Regulamentului ASF nr. 5/2019, Regulamentului ASF/ BNR nr. 14/7/2018 privind prestarea de servicii și activități de investiții în numele societăților de servicii de investiții financiare și al instituțiilor de credit, respectiv Ghidul ESMA cu privire la evaluarea cunoștințelor și competențelor.

 Cursul de adreseaza personalului intermediarilor care furnizeaza servocii de consultant de investitii si care trebuie sa facă dovada absolvirii unui curs de pregătire iniţială organizat de un organism de formare profesională recunoscut de autorităţile competente.

...
Imagine simbol pentru Personal care oferă info.-POIF

Personal care oferă info.-POIF

Oferirea de informatii privind activitățile și serviciile de investiții financiare, respectiv privind instrumentele financiare reprezintă o activitate supusă unor standarde de cunoștințe, competență și experiență profesională, începând cu intrarea în vigoare a Legii nr. 126/2018.

Personalului firmelor de investiții care interacționează direct cu clienții/ clienții potențiali ai intermediarului, fie la inițiativa clientului, fie la inițiativa firmei de investiții,  îi sunt aplicabile standardele profesionale de oferire de informații.

Cursul își propune ca obiectiv dobândirea de cunoștințe și competențe pentru personalul care ofera informații privind serviciile și activitățiile de investiții financiare și/ sau instrumente financiare conform prevederilor Legii 126/2018 privind pieţele de instrumente financiare, Regulamentului A.S.F. nr. 5/2019, Regulamentului A.S.F./ B.N.R. nr. 14/7/2018 privind prestarea de servicii și activități de investiții în numele societăților de servicii de investiții financiare și al instituțiilor de credit, respectiv Ghidul ESMA cu privire la evaluarea cunoștințelor și competențelor.

Cursul de adresează personalului intermediarilor care furnizează informașii directe clienților firmei de investiții și care trebuie să facă dovada absolvirii unui program de pregătire iniţială organizat de un organism de formare profesională recunoscut de autorităţile competente.

 

...
Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul acesta.
Toate informațiile importante le găsiți pe pagina noastră de Politica de Confidențialitate.

În caz ca aveți întrebări, nelămuriri, probleme, suntem disponibili oricând pentru dvs. pe e-mail. Pentru întrebări legate de protecția datelor personale, vă rugăm să trimiteți un e-mail la privacy@cursuribursa.ro

Am înțeles