Chat

Newsletter
Imagine simbol cursuri FPCMI -

Machine Investing


(FPCMI -)

Machine Investing

Programul este conceput pentru a educa investitorul despre utilitatea informațiilor financiare în construirea unui portofoliu de investiții, despre incapacitatea de a prezice și despre modul în care o nouă arhitectură matematică care ”înțelege informațiile” poate deschide o nouă modalitate de a construi portofolii mai inteligente.

De ce să te înscrii la cursul de "Machine Investing"?

Cursul ”Machine Investing” explică în detaliu indicii, previziuni, mecanisme, informații, investiții în factori, teoria modernă a portofoliului, oferind instrumente funcționale pentru a construi mașini care să bată piața.

Cu ajutorul acestui program de pregătire și perfecționare:

 1. Vei afla informații utile despre cum poți folosi inteligența artificială pentru ca portofoliul tău de investiții să aibă un randament superior;
 2. Vei înțelege cum poți obține performanțe durabile cu ajutorul factorilor statistici și matematici;
 3. Înveți cum să investești inteligent de la un profesionist în domeniu!

Cursul este prezentat în limba ENGLEZĂ!

Înveți de la un profesionist cu experiență de peste 20 de ani în domeniul investițiilor

Cursul Machine Investing este prezentat de Mukul Pal, un antreprenor de succes cu o experiență de peste 20 de ani în investiții.

În 1993 Mukul Pal a absovit Universitatea Delhi din India, specialitatea Științe și afaceri și a lucrat la Bursa de valori din Bombay, în departamentul de active derivate, apoi în divizia de instruire a produselor derivate. În 2014-2016 a urmat un Master în economie și statistică la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj și a studiat tehnologia financiară în SUA, la Massachusetts Institute of Technology (clasa Fintech din 2016).

În Cluj, Mukul Pal a înființat compania Orpheus Capitals, o companie de consultanță în investiții. Printre clienții companiei s-au remarcat organizații precum Raiffeisen Asset Management, BT și BRD Securities, SSIF Broker, Target Capital, SIBEX sau Reuters.

Orpheus Capital a fost selectat de AIconics Awards drept unul dintre cei mai buni inovatori de inteligență artificială din lume.

În februarie 2018, Mukul Pal a fondat AlphaBlock, o companie care dezvoltă soluții de managementul investițiilor bazate pe inteligență artificială!  AlphaBlock are centrul de cercetare și dezvoltare la Cluj, dar operează în SUA, Europa și India.

Cui se adresează acest curs?

Acest curs de formare profesională continuă se adresează tuturor persoanelor care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele în domeniul investițiilor, inclusiv:

 1. Persoanelor cu funcții de conducere în cadrul entităților autorizate de A.S.F./ B.N.R.;
 2. Analiştilor financiari/ economiştilor din instituțiile de servicii financiare (atât departamentele de vânzare, analiză, cât și de risc/conformitate);
 3. Firmelor de consultanţă, managerilor sau directorilor financiari din companii care doresc să dobândească cunoștințe specifice de analiză financiară;
 4. Specialiștilor de pe piața de capital, care activează în domeniul administrării investițiilor.

Modul de desfășurare al cursului

Pentru cursul "Machine Investing" ne vom întâlni online, timp de 22 de ore, pe parcursul a 2 luni.

Vor fi 11 Webinarii LIVE de câte 2 ore fiecare.

IMPORTANT!!! Nu este nevoie să instalezi vreun program pentru a participa la Webinarii! Trebuie doar să fii online și să le urmărești de pe laptop sau telefon.

După finalizarea programului, vei primi suportul de curs în format video pentru a-l reasculta și aprofunda de fiecare dată când ai nevoie.

Vei avea colegi de program alți specialiști care lucrează în același domeniu, cu care poți discuta și împărtăși cunoștințe și experiențe.

Structura cursului Machine Investing

Programul de pregătire și perfecționare profesională continuă "Machine Investing" este structurat în 11 module (teorie +studii de caz), în limba ENGLEZĂ, astfel:

Modul I - History of Benchmark

Modul II - History of Forecasting

Modul III - Alpha and idiosyncraticity

Modul IV - Rae, Pareto and Galton

Modul V - The Probabilistic Mechanism

Modul VI - Smart Beta Indices

Modul VII - Information is not an Orange

Modul VIII - Perpetual Motion Machine

Modul IX - Future of Intelligent Investing

Modul X - Sandbox Workshop

Modul XI - Noutăți legislative pentru SAI/ AFIA/ Emitenți din perspectivă practică (lector Horia Gusta- președinte AAF/director CASS Muntenia Invest)

Găsești mai multe detalii despre fiecare modul în meniul ”Tematica”

Ce primești după participarea la cursul de Machine Investing?

În urma participării la cursul Machine Investing vei primi:

 1. Suportul lectorului pe toată durata parcurgerii programului – ai acces direct la unul dintre cei mai buni specialiști în domeniu și ai posibilitatea de a-i adresa întrebări și de a învăța din experiența sa;
 2. Camera de discuții suport din partea AS Financial Markets – atunci când ai nevoie de consiliere de la specialiștii AS Financial Markets
 3. Suport IT pentru desfășurarea cursului în condiții excelente, astfel încât să nu pierzi niciun minut prețios din acest program;
 4. Certificat de participare cu 22 ore depregătire și perfecționare profesională continuă pentru anul în curs (certificatul se eliberează online sau în format electronic în termen de 24 ore de la finalizarea programului).
Bonusul ASFM!
Vizualizare nelimitată a suportului de curs în format video,  în care este inclusă toată perioada desfășurării programului până la expirarea valabilității informațiilor.
Pentru înscrierea a minim 2 participanți se oferă o reducere de 10% din prețul cursului.

Cum te înscrii la cursul "Machine Investing"?

Pentru a participa la acest program de pregătire și perfecționare profesională, urmează pașii de mai jos:

   1. Completează și pregătește următoarele documente:

 1. 1a. Formular de înscriere persoană juridică (PDF)  / (WORD) sau
 2. 1b. Formular de înscriere persoană fizică fizică (doar dacă plata este efectuată de persoana fizică) (PDF)
 3. 2. Copie act de identitate
 4. 3. Dovada achitării tarifului de înscriere la curs (copie ordin de plată bancar sau extras de cont cuprinzând dovada efectuării plății).

   2. Încarcă documentele în aplicația www.cursuribursa.ro, în contul tău de client sau transmite-le la adresa de e-mail: office@cursuribursa.ro.

   3. Noi îți vom trimite pe email confirmarea înscrierii, precum și toate detaliile cu privire la acest curs de pregătire și formare profesională.

Preț curs: 1.200 RON/participant(plus TVA)

Investește în dezvoltarea ta profesională și rezervă-ți locul la cursul de Machine Investing! Vei învăța cum să investești inteligent de la unul dintre cei mai buni profesioniști din domeniu!

Pentru mai multe detalii, ne poți contacta la oricare dintre numerele de telefon 0369-404.124/ 0771-261.036 sau ne poți scrie pe adresa de e-mail office@cursuribursa.ro.


Cursuri programate:

Dacă ești interesat de acest curs, ai nevoie de mai multe detalii sau vrei să te înscrii, contactează-ne la numerele de telefon: 0369-404.124 / 0771-261.036 sau scrie-ne pe adresa de email: office[at]cursuribursa.ro.
Pentru grupuri mai mari de participanți oferim reduceri semnificative!