Chat

Newsletter
Imagine simbol cursuri FPCIPF -

Interacțiunile dintre piețele financiare


( FPCIPF - )

Interacțiunile dintre piețele financiare

Cu ajutorul acestui program de pregătire și perfecționare vei înțelege ce se întâmplă pe piețele financiare globale și îți vei putea utiliza aceste cunoștințe pentru a-ți atinge obiectivele financiare, atât ale tale, cât și ale clienților tăi. Pe lângă teorie, cursul conține și o parte de practică, unde vei avea posibilitatea de a analiza diverse exemple practice.

Așadar, prin intermediul acestui program:

 1. Vei afla care sunt principalele caracteristici ale piețelor financiare, cum funcționează acestea și care sunt interacțiunile dintre ele;
 2. Vei cunoaște principalele instrumente financiare și vei înțelege care este impactul datelor macroeconomice asupra evoluției acestor instrumente;
 3. Vei deveni mai conștient de noțiunea de risc și de ce contează atunci când măsori performanța unei investiții;
 4. Vei fi capabil să identifici riscurile specifice și oportunitățile de rentabilitate, astfel încât să poți construi un portofoliu eficient de active financiare.

Înveți de la un profesionist cu experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar

Cursul ”Interacțiunile dintre piețele financiare” este prezentat de Adrian Codîrlașu, Doctor în Economie, cu specializare în finanțe internaționale în cadrul Academiei de Studii Economice București.

Cu o experiență profesională de peste 20 de ani pe piața financiar-bancară, Adrian Codîrlașu ocupă în prezent funcția de Vicepreședinte al Asociației CFA România, Vicepreședinte al Asociației Analiștilor Financiari - Bancari din România și Profesor Asociat în cadrul Școlii Doctorale de Finanțe-Bănci, unde predă discipline precum econometrie, piețe financiare, instrumente derivate, venit fix și managementul riscului.

Adrian Codîrlașu deține numeroase specializări în domeniul financiar, inclusiv certificarea de Chartered Financial Analyst (CFA), obținută la CFA Institute, Charlotesville, Statele Unite ale Americii.

Cui se adresează acest curs?

Acest curs de formare profesională se adresează persoanelor care activează în domeniul financiar-bancar / servicii pentru piața de capital și care doresc să-și consolideze și aprofundeze cunoștințele în această arie:

 1. Personalul din departamentele de Financial Markets, Administratori produse Piețe financiare ale băncilor comerciale
 2. Angajații din departamentele de back-office- Piețe de capital
 3. Angajații din Departamentele de Control Intern și Audit
 4. Persoanele care doresc să investească pe piața de capital
 5. Persoanele care doresc să se formeze și specializeze în acest domeniu

Modul de desfășurare al cursului

Pentru cursul ”Interacțiunile dintre piețele financiare” ne vom întâlni online, pe parcursul a 4 zile.

Vor fi 4 Webinarii LIVE de câte 2.5 ore fiecare.

IMPORTANT!!! Nu este nevoie să instalezi vreun program pentru a participa la Webinarii! Trebuie doar să fii online și să le urmărești de pe laptop sau telefon.

După finalizarea programului, vei primi suportul de curs în format video pentru a-l reasculta și aprofunda de fiecare dată când ai nevoie.

Vei avea colegi de program alți specialiști care lucrează în același domeniu, cu care poți discuta și împărtăși cunoștințe și experiențe.

Ce primești după participarea la acest curs?

În urma participării la cursul ”Managementul riscului operațional” vei primi:

 1. Suport de curs în format video - reasculți și aprofundezi în orice moment informațiile de analiză financiară (disponibil nelimitat în portalul cursuribursa.ro);
 2. Suportul lectorului pe toată durata parcurgerii programului – ai acces direct la unul dintre cei mai buni specialiști în domeniu și ai posibilitatea de a-i adresa întrebări și de a învăța din experiența sa;
 3. Camera de discuții suport din partea AS Financial Markets – atunci când ai nevoie de consiliere de la specialiștii AS Financial Markets
 4. Suport IT pentru desfășurarea cursului în condiții excelente, astfel încât să nu pierzi niciun minut prețios din acest program;
 5. Certificat de participare cu 8 ore de pregătire și perfecționare profesională continuă pentru anul în curs, care se eliberează în termen de 24 ore de la finalizarea programului.
 6. Newsletter cu noutăți în domeniu. Disponibil portal cursuribursa.ro, secțiunea "Arhivă Newsletter".

Urmează cursul ”Interacțiunile dintre piețele financiare” pentru a putea lua decizii informate și corecte în ceea ce privește investițiile pe piața de capital!

Pentru mai multe detalii, ne poți contacta la oricare dintre numerele de telefon 0369-404.124/ 0771-261.036 sau ne poți scrie pe adresa de e-mail office@cursuribursa.ro

Investește în dezvoltarea ta profesională și rezervă-ți locul la acest program de formare profesională!


Cursuri programate:

Dacă ești interesat de acest curs, ai nevoie de mai multe detalii sau vrei să te înscrii, contactează-ne la numerele de telefon: 0369-404.124 / 0771-261.036 sau scrie-ne pe adresa de email: office[at]cursuribursa.ro.
Pentru grupuri mai mari de participanți oferim reduceri semnificative!