Chat

Newsletter
Imagine simbol cursuri FPCIPF -

Interacțiunile dintre piețele financiare


( FPCIPF - )

Interacțiunile dintre piețele financiare

Acest curs îți oferă o înţelegere aprofundată a funcționării piețelor financiare, a interacțiunilor dintre acestea, precum și a impactului datelor macroeconomice asupra evoluției instrumentelor financiare. În plus, vei afla informații utile despre momentele bune de tranzacționare și optimizarea portofoliului.

De ce să te înscrii la cursul "Interacțiunile dintre piețele financiare"?

Cu ajutorul acestui program de pregătire și perfecționare vei înțelege ce se întâmplă pe piețele financiare globale și îți vei putea utiliza aceste cunoștințe pentru a-ți atinge obiectivele financiare, atât ale tale, cât și ale clienților tăi. Pe lângă teorie, cursul conține și o parte de practică, unde vei avea posibilitatea de a analiza diverse exemple practice.

Așadar, prin intermediul acestui program:

 1. Vei afla care sunt principalele caracteristici ale piețelor financiare, cum funcționează acestea și care sunt interacțiunile dintre ele;
 2. Vei cunoaște principalele instrumente financiare și vei înțelege care este impactul datelor macroeconomice asupra evoluției acestor instrumente;
 3. Vei deveni mai conștient de noțiunea de risc și de ce contează atunci când măsori performanța unei investiții;
 4. Vei fi capabil să identifici riscurile specifice și oportunitățile de rentabilitate, astfel încât să poți construi un portofoliu eficient de active financiare.

Înveți de la un profesionist cu experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar

Cursul ”Interacțiunile dintre piețele financiare” este prezentat de Adrian Codîrlașu, Doctor în Economie, cu specializare în finanțe internaționale în cadrul Academiei de Studii Economice București.

Cu o experiență profesională de peste 20 de ani pe piața financiar-bancară, Adrian Codîrlașu ocupă în prezent funcția de Vicepreședinte al Asociației CFA România, Vicepreședinte al Asociației Analiștilor Financiari - Bancari din România și Profesor Asociat în cadrul Școlii Doctorale de Finanțe-Bănci, unde predă discipline precum econometrie, piețe financiare, instrumente derivate, venit fix și managementul riscului.

Adrian Codîrlașu deține numeroase specializări în domeniul financiar, inclusiv certificarea de Chartered Financial Analyst (CFA), obținută la CFA Institute, Charlotesville, Statele Unite ale Americii.

Cui se adresează acest curs?

Acest curs de formare profesională se adresează persoanelor care activează în domeniul financiar-bancar (servicii pentru piața de capital) și care doresc să-și consolideze și aprofundeze cunoștințele în această arie:
 1. Personalul din departamentele de Financial Markets, Administratori produse Piețe financiare ale băncilor comerciale
 2. Angajații din departamentele de back-office- Piețe de capital
 3. Angajații din Departamentele de Control Intern și Audit
 4. Persoanele care doresc să investească pe piața de capital
 5. Persoanele care doresc să se formeze și specializeze în acest domeniu

Modul de desfășurare al cursului

Pentru cursul ”Interacțiunile dintre piețele financiare” ne vom întâlni online, pe parcursul a 4 zile.

Vor fi 4 Webinarii LIVE de câte 2.5 ore fiecare.

IMPORTANT!!! Nu este nevoie să instalezi vreun program pentru a participa la Webinarii! Trebuie doar să fii online și să le urmărești de pe laptop sau telefon.

După finalizarea programului, vei primi suportul de curs în format video pentru a-l reasculta și aprofunda de fiecare dată când ai nevoie.

Vei avea colegi de program alți specialiști care lucrează în același domeniu, cu care poți discuta și împărtăși cunoștințe și experiențe.

Tematica

Programul ”Interacțiunile dintre piețele financiare” este structurat în 6 module (teorie +practică), astfel:

Modul I - Tranzacționare (ordine, intrare, ieșire din poziții, limite poziții)

Modul II - Managementul pozițiilor (Take profit, stop loss, marcare la piață)

Modul III - Analiza tehnică (principalii indicatori tehnici, exemple piața energiei)

Modul IV - Interpretarea datelor macroeconomice (impactul acestora asupra evoluției piețelor financiare)

Modul V - Instrumente cu venit fix (caracteristici, riscuri asociate cu investiția în obligațiuni, evaluarea obligațiunilor, riscul de rată de dobândă)

Modul VI - Optimizarea portofoliului (erori în tranzacționare, erori în managementul de portofoliu, toleranța la risc, rata inflației)

Ce primești după participarea la curs?

În urma participării la cursul de formare profesională ”Interacțiunile dintre piețele financiare” vei primi:

 1. Suportul lectorului pe toată durata parcurgerii programului – ai acces direct la unul dintre cei mai buni specialiști în domeniu și ai posibilitatea de a-i adresa întrebări și de a învăța din experiența sa;
 2. Camera de discuții suport din partea AS Financial Markets – atunci când ai nevoie de consiliere de la specialiștii AS Financial Markets;
 3. Suport IT pentru desfășurarea cursului în condiții excelente, astfel încât să nu pierzi niciun minut prețios din acest program;
 4. Certificat de participare cu 10 ore de pregătire profesională continuă pentru anul în curs (certificatul se eliberează online sau în format electronic în termen de 24 ore de la finalizarea programului).
Bonusul ASFM!
Vizualizare nelimitată a suportului de curs în format audio și video. NU este nevoie să descarci materialul. Îți păstrăm întregul program în contul de client cursuribursa.ro, atâta timp cât informația este de actualitate;
La cerere (fără costuri suplimentare), participantul poate fi evaluat de platforma cursuribursa.ro. Testul de evaluare conține tematica parcursă în cadrul programului
Pentru înscrierea a minim 5 participanți se oferă o reducere de 10 % din prețul cursului.

Cum te înscrii la cursul "Interacțiunile dintre piețele financiare"?

Pentru a participa la acest curs de pregătire și perfecționare profesională continuă, urmează pașii de mai jos:

   1. Completează și pregătește următoarele documente:

 1. Formular de înscriere program de formare profesională continuă ( Persoană fizică sau Persoană juridică - după caz);
 2. Copia actului de identitate;
 3. Dovada achitării tarifului de înscriere la curs (copie ordin de plată bancar sau chitanță fiscală).

   2. Încarcă documentele în aplicația www.cursuribursa.ro, în contul tău de client sau transmite-le la adresa de e-mail: office@cursuribursa.ro.

   3. Noi îți vom trimite pe email confirmarea înscrierii, precum și toate detaliile cu privire la acest curs de pregătire și perfecționare profesională.

Preț curs: 850 RON/participant

Urmează cursul ”Interacțiunile dintre piețele financiare” pentru a putea lua decizii informate și corecte în ceea ce privește investițiile pe piața de capital!

Pentru mai multe detalii, ne poți contacta la oricare dintre numerele de telefon 0369-404.124/ 0771-261.036 sau ne poți scrie pe adresa de e-mail office@cursuribursa.ro.

Investește în dezvoltarea ta profesională și rezervă-ți locul la acest program de formare profesională!


Cursuri programate:

Interacțiunile dintre piețele financiare

18 decembrie - 21 decembrie 2023 online, 10 ore(teorie și practică)

Cod curs: FPCIPF
Fără examen

Mai multe detalii