Chat

Newsletter

Albu Bogdan

Ocupație: * Country Branch Manager, Admiral Markets Romania; * Independent Management Consultant Elevated Marketing HR; * Regional Partner- Faster Capital;
Contact: albu.bogdan[at]cursuribursa.ro

Albu Bogdan – Nicolae este de profesie economist, absolvent al Academiei de Studii Economice București - Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori. Deține diplomă de master în Management Financiar și Burse de Valori, obținută tot la ASE București.


Are o experiență de peste 14 ani în resursele umane, dezvoltarea de echipe și afaceri în companii multinaționale. Din 2012 lucrează în cadrul firmei de brokeraj XTB România iar din 2014 până în ianuarie 2019 a fost Manager General al  acesteia fiind responsabil pentru derularea operațiunilor companiei pe piața de capital din România, dezvoltarea strategiilor de marketing, vânzări, resurse umane etc. Recent, s-a alăturat și echipei incubatorului virtual Faster Capital în calitate de consultant regional /independent.

 

Experiența sa acoperă o gamă largă de domenii în care se regăsesc managementul vânzărilor, planificarea strategică de marketing, marketingul digital, analiză și tranzacționare, management financiar, comunicare corporativă și multe altele.

A urmat numeroase cursuri și deține calificări cum ar fi:

• ADRI - Administrator de risc pe piețele de capital, pe piețele financiare;
• Curs de pregătire a certificatului ACI, Institutul Bancar Român /ATTF Luxemburg;
• Trainer de formatori în servicii financiare, Institutul Bancar Român;
•   Marketing online, curs de formare extremă;
•   Academia de Trading XTB;
•   Programul de stagii de management, XTB HQ.


Cursurile lectorului

online, 31 ore (teorie și practică)