Chat

Farima Denis

Ocupație: Senior PowerBi Developr - IBM Romania
Contact: farima.denis[at]cursuribursa.ro
Farîmă Denis este de profesie economist, absolvent al Universității "Lucian Blaga" din Sibiu. Deține diplomă de master în Managementul Financiar al Organizației, obținută în cadrul aceleași instituții de învățământ. Totodată este și absolvent al facultății de Relații Internaționale și Studii Europene.
Are o experiență de 5 și 9 luni în piața de capital, în calitate de Product Developer la Sibex (Sibiu Stock Exchange) unde a lucrat la crearea pieței spot și la dezvoltarea și implementarea instrumentelor de pe piața instrumentelor financiare derivate. De asemenea, a participat în calitate de lector la diverse seminarii și cursuri organizate de Sibex.
Între 2014 -2018 a lucrat ca Account Manager - Data Analyst la Soft32. Din august 2018 a activat ca Procurement & Supply Data Analyst la City of London Telecommunication Ltd, din septembrie 2018 activează și individual ca Power BI Developer oferind servicii de BI, de la consultanță strategică pentru managementul activităților de reporting, acoperind toate fluxurile de date ce acompaniază procesele ce țin de activitatea de tranzacționare și clearing, iar din noiembrie 2019 este Senior PowerBi Developr - IBM Romania.

Cursurile lectorului

online, 20 ore teorie și practică

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul acesta.
Toate informațiile importante le găsiți pe pagina noastră de Politica de Confidențialitate.

În caz ca aveți întrebări, nelămuriri, probleme, suntem disponibili oricând pentru dvs. pe e-mail. Pentru întrebări legate de protecția datelor personale, vă rugăm să trimiteți un e-mail la privacy@cursuribursa.ro

Am înțeles