Chat

Stafie Ionuț

Ocupație: Senior Compliance Officer, ING Tech România;
Contact: stafie.ionut[at]cursuribursa.ro
Ionuț Stafie este licențiat în Drept la Universitatea Nicolae Titulescu din București. Deține totodată și numeroase alte competențe cum ar fi atestate de specializări în economie, contabilitate și marketing. A urmat numeroase cursuri de formare profesională printre care: Reprezentant al Compartimentului Control Intern pe Piața de Capital, Curs Basel 3, Prevenirea si combaterea spălării banilor și a finanțării terorismului, Administrator risc în cadrul SSIF și SAI care administrează OPCVM, etc.. Are o experiență de peste 10 ani, ocupând din 2009 diferite funcții în cadrul mai multor instituții bancare sau de pe piața de capital cum ar fi: Volksbank România, Banca Comercială Română, SSIF Intercapital Invest, Raiffeisen Bank. între 2014 si 2016 a fost Membru al Comisiei Reglementare, Dezvoltare Produse Noi de la Bursa de Valori București iar între 2016 și 2018 Membru al Comisiei de Apel în cadrul aceleiași instituții. în prezent este Ofițer Conformitate Senior - Control Room & PAD în cadrul ING Global Compliance Center, București.

Cursurile lectorului

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul acesta.
Toate informațiile importante le găsiți pe pagina noastră de Politica de Confidențialitate.

În caz ca aveți întrebări, nelămuriri, probleme, suntem disponibili oricând pentru dvs. pe e-mail. Pentru întrebări legate de protecția datelor personale, vă rugăm să trimiteți un e-mail la privacy@cursuribursa.ro

Am înțeles