Chat

Newsletter

Loidl Otilia Silvia

Ocupație: Senior Compliance Officer, Deputy Head of Distribution Compliance Europe- Allianz Global Investors GmbH - München, Germania ;
Contact: loidl.otilia.silvia[at]cursuribursa.ro
Olivia Silvia Loidl este licențiată în drept privat internațional la Universitatea Ludwig-Maximilians din Munchen. 
Cariera sa s-a dezvoltat constant în domeniul financiar pe plan internațional, având o experiență vastă în domeniul legislației pieței de capital, drept comercial și drept privat național și internațional. 

Între 2006- și 2008 a activat în cadrul Delloitte & Touche GmbH, Munchen având ca obiect de activitate acordarea de consultanță pentru companiile germane mici și mijlocii, cu accent puternic pe probleme de finanțare în contextul tranzacțiilor naționale și transfrontaliere, crearea de fonduri închise, inclusiv pregătirea documentației de emitere, vânzările și achizițiile de companii, due diligence, precum și consultanță privind capitalul privat și capitalul de risc. 

Din 2011 este Senior Compliance Officer, Deputy Head of Distribution Compliance Europe în cadrul Allianz Global Investors GmbH, Munchen.
Principalele domenii de activitate în cadrul companiei sunt: 
  • -organizarea europeană privind gestionarea investițiilor
  • -coordonarea globală juridică și de conformitate a implementării FATCA
  • -coordonarea implementării unei politici de tratare a reclamațiilor
  • -implementarea de orientări coordonate pentru revizuirea materialelor de marketing și toate aspectele legate de -conformitate referitoare la comercializarea și distribuția fondurilor de investiții.

Cursurile lectorului

online, 31 ore (teorie și practică)

online, 33 ore(teorie și practică)

online, 33 ore(teorie și practică)