Chat

Mukul Pal

Ocupație: Chief Investment Officer la Ait Inc. Ontario, Canada;
Contact: mukul.pal[at]cursuribursa.ro
Mukul Pal este un antreprenor cu experiență vastă în investiții și consultanță, fiind unul din veteranii pieței de capital, cu o activitate de 20 de ani în domeniu. Este licențiat în științe și afaceri la Universitatea din Delhi, India și deține și alte calificări cum ar fi: master în economie și statistici de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj și tehnologia financiară în SUA, la Massachusetts Institute of Technology (MIT), clasa fintech din 2016). între 2000-2004 a ocupat funcții de conducere la Bursa de Valori Bombay, Mumbai dar și la alte companii financiare și de brokeraj din India. în 2005 a fondat Orpheus Capitals S.R.L companie unde activează și în prezent și prin care s-a remarcat în consultanța în afaceri. Compania sa se regăsește în primele 30 de idei din topul fintech al MIT și a fost selectată de AIconics Awards ca unul dintre cei mai buni inovatori AI din lume. Compania este specializată în soluții de inteligență cantitativă și artificială pentru serviciile financiare și alte sectoare. în februarie 2018 Mukul Pal el a fondat AlphaBlock, care își are centrul de cercetare și dezvoltare la Cluj, dar își desfășoară activitatea în SUA, Canada, Europa și India.

Cursurile lectorului

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul acesta.
Toate informațiile importante le găsiți pe pagina noastră de Politica de Confidențialitate.

În caz ca aveți întrebări, nelămuriri, probleme, suntem disponibili oricând pentru dvs. pe e-mail. Pentru întrebări legate de protecția datelor personale, vă rugăm să trimiteți un e-mail la privacy@cursuribursa.ro

Am înțeles