Chat

Ploeșteanu Nicolae-Dragoș

Ocupație: Conferențiar Universitar Doctor, Universitatea Petru Maior, Târgu-Mureș.
Contact: ploesteanu.nicolae[at]cursuribursa.ro
Ploieșteanu Nicolae-Dragoș este licențiat în științe juridice în cadrul Facultății de Drept, Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza". Ulterior a urmat cursuri postuniversitare în drept internațional privat și a obținut totodată și titlul de doctor în drept, cu pregătire în domeniul dreptului public, dreptului privat și arbitrajului internațional. Și-a desăvârșit pregătirea profesională absolvind numeroase cursuri internaționale în Beijing, Berlin sau Geneva. Are o bogată experiență profesională, de-a lungul carierei ocupând diverse funcții importante cum ar fi: Șef al serviciului drept internațional, drept european și drepturilor omului în cadrul Direcției Generale Juridice a Ministerului Afacerilor Interne sau Director General Adjunct al Direcției Generale Resurse Umane în cadrul aceluiași minister. Este autor al numeroase cărți și articole de specialitate, publicate în publicații relevante în domeniu. în prezent este Conferențiar universitar doctor în cadrul Universității "Petru Maior" din Târgu Mureș. Ploieșteanu Nicolae-Dragoș este calificat în domeniul instruirii și protecției datelor, fiind organizator și coordonator al unor cursuri specifice. Este, de asemenea, Director al Centrului pentru Protecția Datelor din cadrul Universității "Petru Maior" și va aduce, cu siguranță, plus valoare cursurilor organizate de AS Financial Markets.

Cursurile lectorului

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a colecta date și astfel a da posibilitatea la o mai bună funționare a acestuia, pentru a realiza date statistice și în scop de marketing. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră privind cookie-urile, vă rugăm să accesati link-ul acesta.
Toate informațiile importante le găsiți pe pagina noastră de Politica de Confidențialitate.

În caz ca aveți întrebări, nelămuriri, probleme, suntem disponibili oricând pentru dvs. pe e-mail. Pentru întrebări legate de protecția datelor personale, vă rugăm să trimiteți un e-mail la privacy@cursuribursa.ro

Am înțeles