Chat

Newsletter

Dumitrescu Cristina

Ocupație: CFA, Autoritatea de Supraveghere Financiară România
Contact: dumitrescu.cristina[at]cursuribursa.ro

Dumitrescu Cristina-Daniela deține diplomă de licență în Economie - Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori în cadrul Academiei de Studii Economice București. Mai deține titlul de Chartered Financial Analyst Institute oferit de CFA Institute.

Are o îndelungată experiență în sectorul bancar autohton. Între anii 2008-2013 a lucrat la Royal Bank of Scotland - divizia România, din 2013- până în 2016 a activat în cadrul UniCredit iar din septembrie 2016 își desfășoară activitatea la BRD Groupe Société Générale București, mai întâi în funcția de Credit Product Manager în Departamentul de Management și apoi, din februarie 2018. ca Expert în Investiții pentru Regiunea de Nord, București.

În această calitate urmărește și gestionează vânzările de produse de investiții pentru segmentul de retail și non-retail, coordonează și asigură instruirea corespunzătoare a personalului de vânzări în unitățile BRD, dezvoltă, împreună cu managementul regional, strategia de vânzare a produselor de investiții și gestionează bugetul de investiții al regiunii, asigurându-te că acesta este îndeplinit anual. Totodată, întreprinde acțiuni de vânzare directă ca expert de investiții, pentru cei mai mulți dintre clienții importanți ai regiunii, la cererea managerilor/directorii unităților. Colaborează cu Departamentul Trezorerie, BRD Asset Management și Asigurarea de viață BRD pentru îmbunătățirea produselor existente și lansarea noilor produse.

Are experiență în domeniul pieței de capital, managementul averii, produse structurate, fonduri mutuale, investiții financiare, alocare și gestionare portofolii/active, produse și operațiuni de trezorerie, management al produselor, marketing avansat și tehnici de vânzări.


Cursurile lectorului