Chat

Newsletter

Tudorescu Cristian

Ocupație: Expert piața de capital
Contact:

Cristian Tudorescu a absolvit Academia de Studii Economice București - Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori.

Între anii 2003-2010 a activat în sectorul de activitate - servicii de administrare a investițiilor pe piețele de capital, ca Head of Research în cadrul societății de brokeraj Vanguard SA (actualmente Tradeville SA) și Director General, Conducător S.A.I. Explore Asset Management SA. În cadrul acestor companii, principalele sale activități constau în:

- stabilirea politicilor de administrare în relația cu clienții, coordonarea activității de investiții în instrumente financiare de tipul acțiunilor și instrumentelor cu venit fix;

- activități de analiză și evaluare a oportunităților de plasament;

- analiza privind companiile cotate la Bursa de Valori București, monitorizare piețe Internaționale;

- evaluări și recomandări privind investițiile în instrumente financiare.

Din 2009 Cristian Tudorescu este lector Piețe Financiare și de Capital autorizat de ASF și oferă consultanță în Management Financiar companiilor private. De-a lungul anilor a fost implicat în mai multe proiecte importante de consultanță în ceea ce privește structura capitalului, obținerea de finanțare de tip bancar, alte tipuri de finanțări rambursabile sau nerambursabile. A efectuat proiecții financiare în cadrul unor studii de piață pentru clienți din diverse industrii, a oferit consultanță pentru finanțarea startup-urilor și a realizat planuri financiare în cadrul unui Studiu de fezabilitate extins.

În prezent este Senior Financial Advisor în cadrul unei companii din industria lactatelor.